/catart_pictures/tn_zavolibg-art-78065zavoli001.jpg
ТОП монтаж
(общо 703 монтажа в сайта)

Audi Q7 V8 4.2FSI 350hp газов инжекцион

Към галерия монтажи
 
Купи на изплащане с UniCredit Consumer Financing
Документи
Ръководство на потребителя
Презентация на газов инжекцион Zavoli

Актуален каталог Zavoli

Сертификати и презентация

Продукти
Статии
LPG уредби
Карбураторни
Инжекцион с катализатор
Инжекцион без катализатор
CNG уредби
Карбураторни
Инжекцион с катализатор
Инжекцион без катализатор
LPG инжекцион
Alisei Zeta
CNG инжекцион
Alisei Mir
Alisei Meta
Директно впръскване
LPG директно впръскване
CNG директно впръскване
Регулатори
Инжектори
Смесители
Клапани
Превключватели
 
Увод, Ръководство, Горива
Увод

Най-новите системи на Zavoli srl са за последователно електронно впръскване на газ в газообразна форма с управление на принципа „Главен/Подчинен” за двигатели с управление на запалването. Комплекта за модернизация се предлага в различни конфигурации, за да може да бъде адаптиран към всеки подробен списък с изисквания


 
Ръководство

Ръководството, предоставено на потребителя ще покаже правилната употреба, поддръжка и гаранция на системите AliseiN и Alisei-Mir, монтирани на превозното средство.За правилната употреба на системата, и за да се запази ефективността на превозното средство е важно да се съобразявате с дадените предупреждения. Препоръчително е клиентът да пази този наръчник за бъдещи справки и да се възползва от гаранцията предложена за продуктите. Настоящият наръчник съдържа гаранционната карта и сервизни модули, които да показва при всяко сервизно обслужване.


 
Горива

    3.1. Какво е LPG – газ пропан бутан?
Газът пропан бутан (LPG) е газова смес, използвана като първичен източник на икономична и сигурна енергия. Нейните основни компоненти са: газ Пропан и газ Бутан. Пропан бутанът е в газообразно състояние при налягане  и температура на околната среда и има специфичното качество да се втечнява, когато е умерено компресиран и да се връща в газообразно състояние, когато налягането се понижи достатъчно. Неговите елементи на горене са азотни и въглеродни окиси и негорими въглеводороди и те са в по-ниски количества в сравнение с бензина и дизеловото гориво. Енергийното съдържание на пропан бутана е 10,000 kcal/kg, докато това на бензина е 10,300 kcal/kg. Пропан бутана се произвежда при етапите на добив и рафиниране на петролни продукти.
 
    3.2. Какво е CNG – „Метан”?
Природният газ е газова смес, използвана като първичен източник на енергия. Нейният основен компонент е Метан, и поради тази причина той е общоизвестен като „Метан”, но той съдържа в малки количества други инертни въглеводороди и газове. Той се добива в газообразно състояние и се транспортира от място на място по тръбопроводи; световните запаси са практически неограничени и добре разпределени; в Италия националното производство покрива повече от 30 % от нуждите. Метанът е гориво с ниско въздействие и има чист процес на изгаряне, което го прави атрактивно гориво, щадящо околната среда.


< Ръководство на потребителя Съвети и Оперативна стратегия >


© 2011 - 2018

Всички права са запазени от ИЦИ ГАЗ ЕООД

www.zavoli.bg v3.0.9.0

Използване на Бисквитки
   
Vizia Design Studio